Uzaktan Eğitim Dil Kursu Yazılımı
Uzaktan Eğitim Dil Kursu Yazılımı eğitimin online olarak devam ettirilmesi, doküman ve programların takip edilmesi, eğitim alan kişilerin performanslarının değerlendirilmesi gibi amaçlarla kullanılır. Online yabancı dil kursları için e-uzaktan sistemi kullanılır. Kurslara interaktif katılım ve canlı ders olanağı sunan sistemde öğrenciler öğretmene sorularını yöneltebilir. Dersi soru cevap yöntemi ile işleyebilir. Böylece eğitmen ile kursiyer arasında etkileşim düzeyi artar. Eğitmen ders anlatırken kursiyer dersle ilgili kafasına takılan soruları canlı olarak online sistem ile bağlanıp sorabilir. Normal bir sınıf ortamında yaşanan etkileşim böylece e-uzaktan eğitim sistemiyle de sağlanmış olur.
Canlı yayın sırasında öğretmen tarafından eklenen Chat kutusu tamamen öğretmenin kontrolündedir. Böylece ders akışı öğretmen kontrolünde kalır. Müfredat planlandığı gibi işlenir. Kaydedilen dersler öğrenciler tarafından tekrar tekrar izlenebilir. Uzaktan eğitim dil kurs yazılımı ile eğitimleriniz ve kurslarınız aksamaya uğramaz. Kurslara birçok insan vakti olmadığı için katılamaz. Kurs merkezine gelmek için kişinin yolculuk etmesi gerekir. Tüm bu masraflardan ve zamandan tasarruf etmek için uzaktan eğitim yazılımları geliştirildi. Böylece insanlar artık kursa gitmek için ekstra zaman ve para kaybetmesine gerek kalmadı. Kursa boş olduğunuz vakitlerde katılabilirsiniz. Kursu online olarak takip edebilirsiniz. Online olarak kursun düzenlemiş olduğu sınavlara katılabilir, sınav sonucunda başarılı olursanız sertifika alabilirsiniz. Alacağınız sertifikalar otoriterler tarafından kabul görmektedir.
Uzaktan eğitim dil kursu yazılımları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için web sitemizi kullanabilirsiniz. Web sitemize ulaşmak, sistem hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere E-uzaktan.com bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizin işleyişi hakkında gerekli tüm bilgiler web sitemizde yer alıyor. Uzaktan eğitim sistemi modülü nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır gibi tüm soruların cevapları sitemizde yer alıyor. Sitemizin iletişim kanalından bize ulaşabilir aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Uzaktan eğitim yazılımları konusunda uzman olan ekibimiz size gerekli kolaylığı sağlayacak, çok basit olan sistemin işleyişini uzman ekibimiz size anlayacağınız bir şekilde anlatacaktır.
https://www.e-uzaktan.com